Wij
staan
achter
u

Met onze resultaatgerichte en toegankelijke schuldhulpverlening. Omdat wij vinden dat iedereen een nieuwe kans op succes verdient.

Schuldhulp

Je financiële problemen duurzaam oplossen

HOE KAN IK JE HELPEN?

Wanneer je als ondernemer in financiële problemen komt of dreigt te komen, is het belangrijk om snel en adequaat te handelen. Om de opgelopen schade te beperken en een faillissement te voorkomen. Want niemand heeft baat bij een faillissement: jijzelf op de eerste plaats niet, maar je schuldeisers evenmin. Turnaround Advocaten kan je in deze onzekere tijd helpen overzicht te krijgen en de juiste keuzes te maken. Om zo je financiële situatie snel weer op de rit te krijgen.

Als bewindvoerder heb ik veel ervaring met schuldsaneringen. Ik word regelmatig door de rechtbank als professioneel bewindvoerder benoemd. Deze kennis zet ik samen met mijn collega's in om ondernemers, ex-ondernemers en particulieren met financiële problemen te helpen bij het vinden van een duurzame oplossing. Daarbij kunnen we diverse wegen bewandelen. Van een doorstart, een akkoord of een minnelijk traject, tot advisering over toelating tot de Wsnp (Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen).

Wil je weten hoe ik jou daarbij kan helpen? Bel mij voor een gratis intakegesprek op nummer 085 - 2010010 of stuur een e-mail naar: mvanderplas@turnaroundadvocaten.nl.


Gratis intakegesprek

Turnaround Advocaten nodigt je vrijblijvend uit voor een gratis intakegesprek op ons kantoor in Best. Tijdens een persoonlijk gesprek neemt Muriëlle van der Plas je actuele financiële situatie door en stelt direct een plan van aanpak op. Het intakegesprek is vrijblijvend en brengt de mogelijkheden voor jou in kaart. Als je dat wenst bieden wij je direct een scherpe offerte aan voor verdere advisering.

Interesse?
Maak een afspraak door te bellen naar 085 - 2010010 of stuur een e-mail naar: mvanderplas@turnaroundadvocaten.nl. 

Deze experts staan achter u
Muriëlle van der Plas
Wil meer voor mensen betekenen en niet alleen aan de zijlijn staan. Heeft een groot hart voor recht en onrecht.
mr. Milan van de Burgt
Als pietje precies duikt ze het liefst diep in de materie en pluist ze alle dossiers tot op de bodem uit.
mr. Inge Beulen
Breed inzetbaar binnen het team, omdat zij thuis is in zowel faillissementen, procedures als schuldhulp.