Wij
staan
achter
u

Met onze resultaatgerichte en toegankelijke schuldhulpverlening aan (ex-)ondernemers. Omdat wij vinden dat iedereen een nieuwe kans op succes verdient.

Schuldhulp

Schuldhulp voor ondernemers

HOE KAN IK U HELPEN?

Wanneer u als (ex-)ondernemer in financiële problemen komt of dreigt te komen, is het belangrijk om snel en adequaat te handelen. Om de opgelopen schade te beperken en een faillissement te voorkomen. Want niemand heeft baat bij een faillissement: uzelf op de eerste plaats niet, maar uw schuldeisers evenmin. Turnaround Advocaten kan u in deze onzekere tijd helpen overzicht te krijgen en de juiste keuzes te maken. Om zo uw financiële situatie snel weer op de rit te krijgen.

Als ervaren WSNP-bewindvoerder weet ik alles van financiële problemen. Maar meer nog hoe wij ze samen met u kunnen voorkomen, beperken of overwinnen. Bij Turnaround Advocaten zijn wij er voor u. Wij stellen u gerust en helpen u snel weer vooruit.

Wilt u weten hoe ik samen met mijn team van experts u daarbij kan helpen? Bel mij voor een gratis intakegesprek op nummer 085 - 2010010 of stuur een e-mail naar: mvanderplas@turnaroundadvocaten.nl.


Gratis intakegesprek

Turnaround Advocaten nodigt u als (ex-)ondernemer vrijblijvend uit voor een gratis intakegesprek op ons kantoor in Best. Tijdens een persoonlijk gesprek neemt Muriƫlle van der Plas uw actuele financiƫle situatie door en stelt direct een plan van aanpak op. Het intakegesprek is vrijblijvend en brengt de mogelijkheden voor u in kaart. Als u dat wenst bieden wij u direct een offerte aan voor verdere advisering.

Interesse?
Maak een afspraak door te bellen naar 085 - 2010010 of stuur een e-mail naar: mvanderplas@turnaroundadvocaten.nl. 

Deze experts staan achter u
Wendy van der Schoot
Zorgt voor de roladministratie en is de perfecte schakel tussen u en de advocaten.