Voor wie

ondernemers
in zwaar weer

Schuldhulp
Iedereen verdient een nieuwe kans op succes

VOOR WIE?

Bent u een MKB-ondernemer? Een bestuurder van een BV of NV, vennoot of partner van een maatschap? En gaat het op dit moment niet goed met uw bedrijf? Is uw financiële situatie daardoor steeds moeilijker? Omdat schulden zich opstapelen en u door de bomen het bos niet meer ziet? Voorkom dat uw bedrijf omvalt en u ook privé in financiële moeilijkheden raakt. Want hoe lastig het ook is om toe te geven, u kunt er beter op tijd bij zijn. Zo voorkomt u erger.

Onze schuldhulp geeft u als (ex-)ondernemer weer zicht op de toekomst. Door samen met u duurzame plannen voor de lange termijn te maken. Zoals een akkoord met schuldeisers, afslanking van uw bedrijf en ontslag van personeel. Het liefste zonder tussenkomst van de rechtbank. Maar mocht dit niet lukken, dan proberen we u zo zacht mogelijk te laten landen, bijvoorbeeld via een faillissement of Wsnp-traject bij de rechter.

DUURZAME SCHULDHULP

Er zijn veel redenen waarom de financiële situatie van u en/of uw onderneming plotseling kan veranderen. De markt verandert, uw persoonlijke situatie verandert en ineens krijgt uw leven een heel andere wending. U raakt het overzicht kwijt en kleine problemen kunnen veranderen in een uitzichtloze situatie. Bijvoorbeeld als uw bedrijf failliet dreigt te gaan en de schulden steeds verder oplopen.

Turnaround Advocaten helpt u in zo'n situatie het tij te keren. Op een manier die zowel u, uw onderneming  als uw schuldeisers zo goed mogelijk helpt. Het liefst door een faillissement of Wsnp-traject te voorkomen. Want het is beter als u zelf aan het roer blijft staan om weer te koersen naar een succesvolle toekomst. Dat is duurzame Schuldhulp.Waarmee kunnen wij u van dienst zijn

Doelgroepen

Onze werkwijze hebben wij per doelgroep kort beschreven.
Klik op de doelgroep voor meer informatie.  
Ondernemers

Wanneer u als ondernemer met uw BV, NV, eenmanszaak, vennootschap onder firma of maatschap in financiële problemen bent gekomen, kunnen wij helpen bij het behoud van uw onderneming. Wij analyseren eerst de bedrijfsproblemen, al dan  niet met behulp van onze quickscan, en bekijken met u of de onderneming nog levensvatbaar is. Hoe we precies te werk gaan, staat beschreven onder 'werkwijze' en lichten we natuurlijk graag aan u toe in een vrijblijvend intakegesprek. 

Ex-ondernemers

Ook ex-ondernemers staan wij bij. Heeft uw voormalige onderneming u in financiële problemen gebracht? Wij kunnen u helpen bij het vinden van een duurzame oplossing voor uw problemen. Kijk voor meer informatie bij 'werkwijze' of neem vrijblijvend contact met ons op via 085-20 10 010 of mail naar muriëlle@turnaroundadvocaten.nl. 

Deze experts staan achter u
Muriëlle van der Plas
Wil meer voor mensen betekenen en niet alleen aan de zijlijn staan. Heeft een groot hart voor recht en onrecht.
Wendy van der Schoot
Zorgt voor de roladministratie en is de perfecte schakel tussen u en de advocaten.